ॐ Kundalini Shaktipat Rising Shakti-Athens

Aθήνα 18 Ιανουαρίου 2020, Ενεργειακή μετάδοση συντονισμού και φυσικής ευθυγράμμισης για την αφύπνιση της kundalini, στο Shaktipat Satsang με την Yaari Prema στο Αιών Κέντρο Γιόγκα – AION YOGA, 18:00 – 21:00.

Shaktipat – κυριολεκτικά σημαίνει κάθοδος της χάριτος – και είναι η μετάδοση της ενέργειας της kundalini shakti από έναν sidda master για να ενεργοποιήσει την kundalini ενός άλλου. Πρόκειται για ένα αρχαίο αναγνωρισμένο γιόγκικο σύστημα (Siddha Mahayoga) για την αφύπνιση της Kundalini, που οδηγεί σταδιακά τον ασκούμενο σε βαθιές ενοράσεις και υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης μέσα από τον εσωτερικό εξαγνισμό του νου κ της καρδιάς, επιταχύνοντας τον καρμικό καθαρισμό και τη θεραπεία σ’ όλα τα επίπεδα. Η Ενέργεια του δασκάλου προβάλλεται στον αναζητητή μ’ ένα απλό άγγιγμα, κοιτώντας τον, με ένα mantra, με τη θέληση του ή απλά με την σκέψη. Η Ενέργεια του δασκάλου έρχεται σ’ επαφή με την αδρανή kundalini του αναζητητή και την ενεργοποιεί. Η επίδραση της Shaktipat Deeksa είναι άμεση, και η αφυπνισμένη Shakti, εκδηλώνεται με τη μορφή των kriyas – αυτόματες κινήσεις ή αυθόρμητες asanes, mudras, κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Στην αδρανή της κατάσταση, η ενέργεια του αναζητητή είναι εξωστρεφής και κινείται προς τον κόσμο, μέσω των αισθήσεων και του νου. Μετά την Shaktipat Deeksa, η ενέργεια του αναζητητή γίνεται εσωστρεφής και γυρνά εσωτερικά, προς την ψυχή. Ο αναζητητής χρειάζεται μόνο να παραδοθεί στην Κundalini Shakti, που εκτελεί τη sadhana (Asan, Pranayam, mudras), για εκείνον, σύμφωνα με αυτό ακριβώς που χρειάζεται για το πνευματικό του άνθισμα. Ο αναζητητής έτσι έχει άμεσο, προσωπικό βίωμα της αφυπνισμένης shakti, μέσω της δραστηριότητας της- kriyas. Η αφυπνισμένη θεϊκή ενέργεια, shakti, γίνεται ο εσωτερικός δάσκαλος-guru του αναζητητή, και ο ίδιος μέσα από την αυθόρμητη εσωτερική γιόγκα – karma, kriya, raja, laya, bhakti, siddha – που συμβαίνει σταδιακά, οδηγείται στην συνειδητοποίηση του ‘Εαυτού’.
Η Shaktipat Deeksha είναι πυρήνας της παράδοσης των Sidda.
Μέσα από την Κundalini Shaktipat, και την υπερβατική εμπειρία του Samandhi o διαλογιστής, θα βιώσει τη γεύση της ευδαιμονίας καθώς τα όρια και η ψευδαίσθηση του ατομικού ‘εγώ’ διαλύονται μέσα στον ωκεανό της ενοποιημένης συνειδητότητας.

Shaktipat is transmission of energy from an enlightened Siddha to activate the dormant Kundalini of another. Literally it means Descent of Grace and is an ancient yogic initiation (Siddha Mahayoga) and a well-recognized approach for activating the Kundalini, leading to an inner unfolding of awareness and higher states of consciousness.

Lalita Sahasranama:Skt. ललिता सहस्रनाम): περιέχει τα χίλια ονόματα της Ινδουϊστικής μητέρας θεάς Lalita. Τα ονόματα είναι οργανωμένα ως (stotras) ύμνοι. Ετυμολογικά, “Lalitha” σημαίνει “αυτή που παίζει”. Στη ρίζα της (vyutpatti), η λέξη “Lalita” σημαίνει “αυθόρμητη”.

”Yaari Prema (Λένα Γρηγοράκη), is dedicated completely to the Kundalini process through the Siddha Shaktipat system and has settled in the non dual awareness which is a result of the completion of the path of Kundalini. This also paved way for the foundation of the sangha and the VedicVortex system. Prema has been part of this Shaktipat sangha since its beginning, and over the years has had major karmic refinement through kriyas. She is now well integrated in Advaita awareness. Prema is faciliating awakening for others through Shaktipat Deeksa in Greece, Online and through personal mentorship.”
ॐ Prajnanam Brahma
Prema Devi Yaari

Advaitashram.org

H ελληνική κοινότητα: KUNDALINI SHAKTIPAT ॐ Greek – Γκρουπ Πνευματικής Διαφώτισης

Η διεθνής κοινότητα: KUNDALINI TANTRA ॐ Spiritual Awakening

και AdvaitAshram

”Aυτός που βλέπει το σύμπαν, χωρίς την παρέμβαση του νου (εννοιολογική σκέψη) και επομένως χωρίς την έννοια του σύμπαντος, βλέπει μόνο την αλήθεια. Αυτή η πνευματική όραση είναι γνωστή ως νιρβάνα.”

”He who sees the universe, without the intervention of the mind (conceptual thinking) and therefore without the notion of a universe, he alone sees the truth. Such a vision is known as nirvana.”
– Yoga Vasistha

Eλεύθερη είσοδος
ώρα:18:00 – 21:00
Kundalini Shaktipat Satsang και Eνεργειακή μετάδοση Συντονισμού Κundalini Shaktipat.
Ενεργειακός καθαρισμός
Διαλογισμός Lalita Sahasranama

*Η Δήλωση συμμετοχής ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ λόγω περιορισμένων θέσεων. Δεν αρκεί το να ακολουθήσετε απλά το event. Δηλώστε τη συμμετοχή σας inbox /
Email: yaari@advaitashram.org και
aion.yoga@gmail.com,
(Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, Φορέστε άνετα ρούχα)

The event is finished.

Date

Jan 18 - 19 2020
Expired!

Time

9:30 pm - 12:30 am

Location

Αιών Κέντρο Γιόγκα - AION YOGA
Αιών Κέντρο Γιόγκα - AION YOGA
QR Code