Shaktipat & Kirtan – Alnarp, Sweden

SHAKTIPAT SATSANG IN ALNARP SWEDEN, Hälsohuset i Alnarp

Välkommen till en eftermiddag i vackra Alnarpsparken då vi samlas för Shaktipat Satsang och Kirtan. Vid väder är vi utomhus, annars inomhus i yogasalen.
.
Shaktipat is transmission of energy from an enlightened Siddha to activate the dormant Kundalini of another. Literally it means Descent of Grace and is an ancient yogic initiation (Siddha Mahayoga) and a well-recognized approach for activating the Kundalini, leading to an inner unfolding of awareness and higher states of consciousness.
.

PLATS

Hälsohuset i Alnarp (när Malmö, Lomma & Lund)
Lördag 13 Juni, 15-18.00
400 kr (betalas på plats, kontant eller Swish)
.
Vi börjar med enkel kirtan (mantrasång) följt av meditation och Shaktipat Deeksha. Kirtan öppnar våra hjärtan och ökar mottagligheten för Shaktipat-initieringen.
.
Detta är en möjlighet att aktivera och ge riktning till Kundalini, rensa ut blockeringar och tona in till det naturliga tillståndet Non Dual Awareness, Samadhi.
.
Deekshan och meditationen följs av Satsang och Q & A med fokus på ämnen eller frågor som kommer upp. Eller så sitter vi i den oändliga tystnaden och stillheten.
.
Alla välkomna. Ingen erfarenhet krävs. Kundalini behöver inte heller vara latent. Även de med vaken Kundalini i full kraft har stor hjälp av Shaktipat.
.

BOKNING

Boka till scandinavia@advaitashram.org
Bokning är bindande med förbehåll om du blir sjuk, då vi ber dig att meddela och stanna hemma (och får betalning åter).

PRAKTISKT

– Välj kläder du kan sitta bekvämt i på golvet och tänk på att vi kan vara utomhus vid väder.
– Ta med egen yogamatta/filt/kudde (att använda inne/utomhus)
– Ta med vattenflaska.
– Ät inte 1-2 h innan.
– Valfritt: ta med en gåva till altaret (t.ex. blommor, kristaller, rökelse). Obs. Ätbart skippar vi denna gång så vi inte bidrar till smittspridning.
.
Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller gott utrymme mellan varandra, för detta ändamål är max antal deltagare 15 personer denna gång. Vi kramas inte heller utan låter kärlek och gemenskap flöda ändå. Den som känner sig sjuk stannar hemma (och betalar givetvis inte) men meddela oss innan.
.
Shaktipat kan ske genom handpåläggning för den som vill det, på huvud och rygg, ej i ansiktet, medan alternativ transmission sker genom ögonkontakt och är minst lika effektiv om inte starkare.
.
Initieringen ges av Gyani Grace och Rohan Kapur deltar på distans från Indien.

Boka till scandinavia@advaitashram.org

The event is finished.

Date

Jun 13 2020
Expired!

Time

CEST
3:00 pm - 6:00 pm

Cost

400 SEK
Category
QR Code

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *